Tietosuojaseloste

Henkilötietojen suojaaminen on meille tärkeää. Tästä tietosuojaselosteesta saat tärkeää tietoa siitä, mitä henkilötietoja 24 Safety Oy kerää ja kuinka käytämme niitä. Tietosuojaseloste kertoo myös lailliset oikeutesi omien tietojesi käsittelyn osalta.

24 Safety käyttää henkilötietojasi sopimusvelvoitteidensa täyttämiseen koskien hälytyspalveluita ja hälytysjärjestelmävälineiden vuokrausta sekä muita sovittuja lisäpalveluita.

Lisäksi 24 Safety voi käyttää tietoja parantaakseen ja kehittääkseen nykyisiä ja uusia palveluita sekä lähettääkseen vastauksia pyyntöihisi, tietoja, uutisia ja tarjouksia, ellet erikseen valitse, ettet halua vastaanottaa tällaisia viestejä. Tämä voi tapahtua sähköpostitse, postitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai kohdennettuna verkkomarkkinointina.

Voit milloin tahansa lähettää meille sähköpostia ja pyytää meitä lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen. Sähköposti tätä varten on asiakaspalvelu@24safety.fi .

24 Safety pyytää henkilötunnuksen tai yritys- ja yhteisötunnuksen ja tarkistaa luottotiedot ennen asiakassuhteen aloittamista.

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja

Nykyiset asiakassuhteet

 • Nimi, henkilötunnus tai Y-tunnus, asiakasnumero, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tai osoitteet, yhteyshenkilöt hätätilanteessa ja heidän yhteystietonsa, tiedot puheluista ja muusta kommunikaatiosta.
 • Hälytysjärjestelmän asennuskohteen osoite, numero, tyyppi ja, käyttäjän nimi, salasana ja koodi sekä hinta ja laskutustiedot.
 • Hälytysjärjestelmän käyttö, päälle- ja poiskytkentä mukaan lukien, käytetyt komennot ja niiden suorittajat
 • Tiedot sopimuksesta, muutoksista omistajuudessa, asennuksesta, palvelusta, huollosta ja yhteydenpidosta asiakkaan kanssa sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella, tekstiviestitse, chat-palvelun kautta ja puhelimitse.
 • Tiedot mahdollisista lisäpalveluista, joita asiakkaalle on asennettu meidän toimestamme.

Palvelujemme käyttötilanteet

 • Puhelimitse kommunikoitaessa puhelut voidaan nauhoittaa ja tallentaa meidän tai kolmannen osapuolen tietokantaan turvallisesti koulutusta, laadunvalvontaa tai asiakassuhteen hoidon kehittämistä varten.
 • Voimme jäljittää puhelimesi GPS sijainnin selvittääksemme oletko kotona vai poissa hälytyksen lauetessa. Sijainti määritetään näissä tilanteissa vain lyhytaikaisesti.
 • Kun hälytys aktivoituu, laitteistostasi riippuen saamme kuvia tai äänitteitä suojattavasta kohteesta. Näiden käsittely on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaista ja kaikissa henkilötietojesi käsittelyvaiheissa laillinen peruste on sopimus tarjota sinulle valvontapalveluja.

Tarjoukset ja yhteydenotot ennen asiakassuhteen syntymistä

 • Tarjouspyyntöjen yhteydessä käsittelemme seuraavat tiedot: nimi, osoite, kohteena olevan asunnon tiedot, henkilötunnus tai Y-tunnus, asiakasnumero, yhteyshenkilö(t), puhelinnumero ja sähköpostiosoite tai osoitteet sekä luottotiedot.

24 Safety käsittelee tietoja siinä määrin, kun tarkoitus vaatii. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tietoturvallisesti, paitsi mikäli tiedot ovat nimettömiä tai mikäli niiden säilyttämiselle on muu oikeusperuste.

24 Safetyn käsittelemät henkilötiedot tulevat pääosin sinulta tai hälytysjärjestelmän käyttäjiltä, joille olet antanut käyttöoikeuden, tai muilta yhteyshenkilöiltäsi.

Jotkut tiedot tulevat meiltä tai 24 Safetyn yhteistyöyrityksiltä, jotka toimivat kumppaneinamme asennuksissa, käyttöönotoissa, luottotietojen tarkistuksissa, asiakaspalvelussa ja seurannassa, laskutuksessa, palveluiden kehittämisessä sekä IT-palveluiden toimittamisessa. Nämä yritykset käsittelevät henkilötietojasi meidän puolestamme siinä rajoitetussa tarkoituksessa, joka on heille pakollinen avun antamiseksi voimassaolevien tietojenkäsittelysopimusten mukaisesti.

Henkilötietojasi ei luovuteta toisille tahoille, ellet ole antanut tähän suostumustasi, esimerkiksi etu- tai bonusohjelman puitteissa, tai ellei 24 Safety ole lakisääteisesti velvoitettu antamaan tietoja.

Asiakkaan henkilötiedot säilytetään ja käsitellään EU/ETA-alueella tai kolmannessa maassa EU:n vakiosopimusten sekä sovellettavien yksityisyyden suojaa koskevien lakien mukaisesti.

Jakaessamme tietojasi yhtiöille, jotka sijaitsevat EU/ETA alueen ulkopuolella, edellytämme sopimuksin näiltä yhtiöiltä, että ne käsittelevät tietojasi EU:n tietosuojasäännösten mukaisesti.

Oikeusperusteena henkilötietojesi käsittelemiselle on asiakassopimusten ja sovittujen lisäpalveluiden suorittaminen sekä pyyntöjesi selvittäminen ennen sopimuksen solmimista. Muiden pyyntöjen kohdalla oikeusperusteena on suostumuksesi tai lakisääteinen oikeutettu etu.  24 Safetyn arvion mukaan lakisääteinen oikeutettu etu on yhtiön markkinoinnin, uutiskirjeiden ja tiedotteiden lähettäminen asiakkaille ja asianosaisille sekä pyyntöihin vastaaminen ja niiden seuranta. Voit milloin tahansa pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista ja peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä voi kuitenkin rajoittaa 24 Safetyn kykyä toimittaa sovittuja palveluita ilman, että tämä on 24 Safetyn puolelta sopimusrikkomus.

Sinulla on oikeus nähdä, oikaista ja poistaa henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen eli oikeus saada omat 24 Safetylle antamasi henkilötiedot, joita käsitellään sähköisesti. Voit saada tiedot suoraan itsellesi tai pyytää, että ne toimitetaan toiselle toimittajalle/rekisterinpitäjälle. Ellei toisin pyydetä, tiedot toimitetaan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Jotta voit käyttää oikeuksiasi, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojalausunnon lopusta.

Jos koet, että 24 Safetyn henkilötietojen käsittely loukkaa yksityisyyttä koskevaa lainsäädäntöä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

Nämä tiedot saattavat muuttua, jos palvelumme tai yksityisyyttä koskeva lainsäädäntö muuttuu. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina verkkosivuiltamme osoitteesta https://www.kotivartija.fi.

Verkossa ja sovelluksessa käytettävien evästeiden osalta tarkemmat tiedot evästekäytännostämme löytyvät verkkosivuiltamme osoittesta www.kotivartija.fi/evasteet .

Tietosuojalainsäädännön mukainen palveluntarjoaja ja rekisterinpitäjä on

 • 24 Safety Oy,
 • Y-tunnus: 2182636-2,
 • Puhelin 03 3392 8370
 • Osoite: Kalevantie 7, 33100 Tampere
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@24safety.fi

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty marraskuussa 2018. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä selostetta aika ajoin.