Kotivartija hälytysjärjestelmän laitteisiin voit luottaa

Kotivartija hälytysjärjestelmän laitteet ovat alan huipputekniikkaa ja kaikki laitteet tulevat yhdeltä maailman suurimmista hälytyslaitevalmistajista.

Kameratunnistin

Kamerailmaisin ottaa kuvia hälytyksen tapahtuessa. Kuvat lähetetään hälytyskeskukseen sekä käyttäjän puhelimeen. Käyttäjällä on myös mahdollisuus ottaa kuvia/videoita kamerasta mobiilisovelluksen kautta. Sisältää lämpötila-anturin. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Kameratunnistin
HUB - ohjauskeskus

HUB – keskusyksikkö

Hub on järjestelmän sydän. Hub ohjaa kaikkia laitteita ja on yhteydessä Kotivartija-palvelimeen. Keskusyksikkö (Hub) yhdistetään verkkoon langallisella Ethernet-liitännällä tai mobiiliyhteydellä. Z-Wave laitteita voidaan kytkeä hubiin hankkimalla siihen Z-Wave laajenninyksikkö. Akkuvarmennettu. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Palovaroitin

Palovaroitin reagoi nopeasti savuun. Ilmaisin on aina toiminnassa vaikka hälytysjärjestelmä olisi kytketty pois päältä. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Käyttöpaneeli

Käyttöpaneeli toimii sovelluksen ohella Kotivartija -järjestelmän ohjauksessa. Hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä päälle ja pois näppäimillä tai käyttämällä avaimenperätunnistetta. Näppäimistössä on myös hätäpainike.

Z-Wave laajennin

Mahdollistaa Z-Wave laitteiden integroinnin Kotivartijalaitteistoon.

Z-Wave Plus
868,4 MHz

Vesivuotoanturi

Vesivuotoanturi

Vuotovahti hälyttää vesivuodoista varhaisessa vaiheessa. Ilmaisin voidaan asentaa esimerkiksi astianpesukoneen alle. Vuotovahti varoittaa sinua ajoissa, jotta voit välttyä kosteusvaurioilta ja kalliilta remonteilta. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Sisäsireeni

Sisäsireeni antaa 85 desibelin hälytysäänen hälytyksestä. Sireenissä on erilaisia ääniä eri hälytyksille. Voidaan hiljentää applikaation kautta. Sisältää lämpötila-anturin. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Sireeni
Ovi- ja ikkunatunnistin

Ovitunnistin

Kun ovi/ikkuna avataan, magneettikosketin laukaisee hälytyksen. Sisältää lämpötila-anturin. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Yleislähetin

Yleislähettimen avulla laitteistoon voidaan liittää langallisia laitteita. Lähettimessä on 30cm:n kaapeli. Kaapeli kytketään liitettävän laitteen hälytyslähtöön. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Yleishälytin
Liiketunnistin

Liiketunnistin

Liiketunnistin hälyttää, jos tunnistusalueella havaitaan liikettä hälyttimen ollessa päällä. Sisältää lämpötila-anturin. Ohjelmisto etäpäivitettävissä.

Kauko-ohjain

Kauko-ohjaimella voidaan ohjata hälytysjärjestelmää päälle ja pois. Hätähälytys mahdollisuus.

Kauko-ohjain

Avaimenperätunnistin

Avaimenperätunnistimella hälytys on helppo kytkeä päälle ja pois käyttöpaneelista. Avaimenperätunnistimet toimivat vain käyttöpaneelin sisältävissä järjestelmissä.