Tietoa meistä ja yhteystiedot

Olemme täyden palvelun turvatalo

Kotivartija on suomalaisen 24 Safety Oy:n tuottama kodinturvapalvelu. 24 Safety Oy on toimittanut turvallisuusjärjestelmiä ja -palveluita lähes 15 vuoden ajan. Tuotamme turvallisuusratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisille kotitalouksillekin.

Olemme luoneet sekä järjestelmiin että palveluihin kattavan valikoiman, jotka palvelevat asiakkaitamme valtakunnallisesti kaikissa tarpeissa niin kodinturvan kuin yritysten turvaratkaisujen osalta.

Kotivartija -palvelussa tavoitteenamme on rakentaa palveluketjumme niin, että pystymme tuottamaan luotettavat ja laadukkaat kodinturvaratkaisut huomattavasti edullisemmin kuin kilpailijamme. Tähän pyrimme tehokkaiden digitaalisten markkinointi- myynti- ja palvelukanavien avulla, joilla säästämme kuluja merkittävästi verrattuna kilpailijoidemme raskaaseen myyntiorganisaatiomalliin.

Käyttämämme laitteet edustavat teknologisesti turvallisuusjärjestelmien huipputasoa niin toiminnallisesti kuin käytön helppouden osalta. Kotivartija järjestelmä on liitettynä sertifioidun 24/7 päivystävän hälytyskeskuksemme palvelukeskukseen, missä pystytään reagoimaan nopeasti kaikissa tilanteissa, kun kodissasi apu on tarpeen.

Kotivartija järjestelmällä voit suojata kotiasi murroilta, tulipaloilta ja vesivahingoilta. Erityisesti olemme kiinnittäneet huomiota vesivahinkojen torjuntaan. 2000-luvulla vesivuotoihin liittyvät vahingot ovat lisääntyneet eniten, kun verrataan tilastoissa palo- murto- ja vuotovahinkojen määrien kasvua. Tämän vuoksi olemme halunneet liittää edistyksellisen vuotovahtimme jo peruspakettimme kiinteäksi osaksi.

Jätä palautetta tai kysy lisää

Osoite

Kalevantie 7 C (7 krs )

33100 Tampere

Puhelin

Asiakaspalvelu: 03 3392 8370 (ark. 08-18)

Valvomo: 03 3392 8380 (24h päivystys)

Sähköposti

asiakaspalvelu@kotivartija.fi