Hinnoittelu

Kodin hälytysjärjestelmät – vertailu

Kotivartija turvapalvelu on Suomen edullisin täyden palvelun kodinturvaratkaisu. Turvapalveluiden hinnat koostuvat kahdesta osasta. Hälytyslaitteiden hankintahinnasta ja valvomo -ja vartiointipalvelut sisältävästä kuukausihinnasta.

Turvapalvelu

Asiakkaalle turvapalvelun kustannuksissa oleellisin osa on valvonta- ja vartiointipalvelun hinta. Tämä hinta on pysyvä kuukausikulu ja se muodostaa pidemmän päälle isoimman osan palvelun kustannuksessa. Turvapalvelu tarkoittaa aina ammattilaisten hoitamaa hälytyskeskus ja vartiointipalvelua. Kotivartija järjestelmää on mahdollista käyttää myös omavalvonnalla ilman ulkopuolista päivystystä.
Kotivartija turvapalvelun kuukausihinta on selvästi kilpailijoitamme edullisempi. Alla olevasta taulukosta näet kustannukset Suomen suurimmilta turvapalvelujen tarjoajilta.

Kotivartijan palveluhintaan ei ole sisällytetty vartijakäyntien kustannuksia, vaan meillä maksat käynneistä toteutuneiden käyntien mukaan. Näin käyntien hintoja ei tarvitse sisällyttää kuukausittaisiin maksuihin ja sinä itse tai hälytyskeskus ohjeiden mukaan päättää, milloin tilanne kotona vaatii vartijakäyntiä.

Laitteet

Me Kotivartijalla käytämme maailman johtavan turvalaitevalmistajan Essence Groupin valmistamia hälytyslaitteita tällä hetkellä ainoana turvapalvelujen tarjoajana Suomessa. Laitteet ovat luotettavia ja ennen kaikkea helppokäyttöisiä ja helposti asennettavia.

Laitteiden hintojen vertaaminen eri toimijoiden välillä on kuluttajalle työlästä. Tarjoukset ja pakettien sisällöt eri toimijoilla vaihtelevat jonkin verran. Kotivartija hälytyslaitteet pyritään aina hinnoittelemaan niin, että voimme taata asiakkaillemme luotettavat ja edulliset laitteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Aloitushinta* Kuukausihinta 5 vuoden kulut
Kotivartija*** 499 € 19,90 € 1693,00 €
Verisure** 599 € 39,90 € – 59,90 € 2993,00 €
Sector Alarm** 149 € 40,90 € -46,90 € 2603,00 €

*Aloitushintaan kuuluvissa paketeissa on eroja ja yleensä niihin lisätään ostettaessa lisälaitteita asiakkaan tarpeen mukaan.

**Myös aloituspaketin hintatarjouksissa on eroja. Käytämme hintatietoina helmikuun 2019 Sector Alarmin tarjoushintaa ja Verisuren osalta Kuningaskuluttajan selvityksen mukaista hintaa.

***Kotivartijan hintaan ei ole laskettu vartijakäyntejä, jotka laskutetaan toteutuneen mukaan (50€/käynti). Tilastollisesti turvapalveluiden kotitalousasiakkaiden vartijakäyntejä on keskimäärin yksi vuodessa.

Kotivartija turvapalvelun hinta kuukaudessa on vain 19,90€. Me haluamme tarjota suomalaisille kodeille turvaa jatkossakin niin edullisella hinnalla, että se on mahdollisimman monen perheen saatavilla.

Tämä on mahdollista, koska me emme rakenna kallista myynti- ja asennusorganiaatiota, vaan hyödynnämme digitaaliset kanavat ja kumppanuudet tehokkaasti.

Tilaa nyt Kotivartija turvapalvelu kotiisi ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.