Kotivartija hälytysjärjestelmä aloituspakkaus

299,00 

Voit myös maksaa Svea erämaksu -osamaksulla. Laske kuukausierät tästä.

Kotivartija hälytysjärjestelmä valvoo kotiasi esimerkiksi murtojen, tulipalojen ja vesivahinkojen varalta, silloinkin kun itse et ole paikalla. Kaikki laitteet ovat langattomia ja helposti asennettavia. Kaikki järjestelmien välinen tiedonsiirto tapahtuu salatulla yhteydellä, joka käyttää turva-alalle vaadittuja salausstandardeja.

Kuvaus

Kotivartija aloituspaketti vuoto- ja murtosuojalla

Kotivartija hälytysjärjestelmä valvoo kotiasi esimerkiksi murtojen, tulipalojen ja vesivahinkojen varalta, silloinkin kun itse et ole paikalla. Kaikki laitteet ovat langattomia ja helposti asennettavia. Kaikki järjestelmien välinen tiedonsiirto tapahtuu salatulla yhteydellä, joka käyttää turva-alalle vaadittuja salausstandardeja. Keskusyksikkö (Hub) yhdistetään verkkoon langallisella Ethernet-liitännällä tai mobiiliyhteydellä.

Kotivartija aloituspakettimme sisältää peruslaitteiston, jota voit täydentää sopivilla lisäosilla, kuten palovaroittimilla, sireeneillä tai kamerailmaisimilla oman tarpeen mukaan. Älä maksa turhasta, vaan valitse juuri ne osat, jotka sinä tarvitset.

Aloituspaketin sisältö

Aloituspakettimme tarjoaa perustason suojan murto- ja vuotovahinkojen torjuntaan. Sitä on helppo täydentää lisäosilla, kuten palovaroittimilla, sireeneillä tai kamerailmaisimilla oman tarpeen mukaan.

Paukkaus sisältää:

Voit tutustua aloituspaketin sisältöön tarkemmin klikkaamalla yllä olevia linkkejä.

Jatkuva kehitys takaa turvallisuutesi

Järjestelmän ohjelmistopäivitykset varmistavat, että sinulla on aina viimeisimmät toiminnot sekä tietoturvapäivitykset. Jatkuva ohjelmistokehitys tuo Kotivartija hälytysjärjestelmään uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, joiden ansiosta käyttökokemus on aina turvallista sekä helppokäyttöistä.